0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni & Conditii

Bun venit la Florese Atelier!

Iti multumim pentru utilizarea site-ului nostru.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni şi condiţii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si condiţii in totalitate.

I. Despre www.floreseatelier.ro

Www.floreseatelier.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

Produsele comercializate de societatea comerciala S.C. SEBADORA OLDHOBBY SRL sunt produse noi.

Datele de identificare:

Cod unic de identificare: RO32891883,

Registrul comertului: J19/76/2014,

Sediul social: Sat Subcetate Com. Subcetate, Str. Erou Cotfas Marinel, Nr.59, Harghita

Cont bancar: RO37BTRLRONCRT0248157001 deschis la Banca Transilvania.

Pentru orice probleme legate de comenzi, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@floreseatelier.ro sau telefonic la nr. de telefon: +40 742 067 633.

II. Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe www.floreseatelier.ro sunt proprietate a companiei S.C. SEBADORA OLDHOBBY SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

SEBADORA OLDHOBBY SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul partial sau total pe siteul www.floreatelier.ro in orice moment, oricarei persoane sau program (robot, spider, crawler, etc) fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

III. Descrierea produselor și prețurilor

 Anumite fotografii de pe site-ul www.floreseatelier.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs deoarece sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in poza aranjamentului comandat. Puteti solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site, operatorii şi florarii noştrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente după specificaţia clientului. Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site, preţul poate fi modificat fără preaviz sau poate conţine erori de operare.

IV. Datele personale / Politica de confidentialitate

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate Florese Atelier – aici.

V. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.floreseatelier.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.floreseatelier.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

VI. Rezolvarea problemelor legate de plata

 Decizia de a cumpara produse online pe www.floreseatelier.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.mobilpay.ro . Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0742 067 633.

VII. Regimul ofertelor speciale

Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta. Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu se vor face reduceri pentru produse deja cumparate.

VIII. Garantia de conformitate

Raspunderea www.floreseatelier.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

SEBADORA OLDHOBBY SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  1. produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
  2. produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Produsele comercializate pe site-ul www.floreseatelier.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Florese Atelier oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul.

Toate produsele comercializate de catre Florese Atelier beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Florese Atelier acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clienti Florese Atelier vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

envelopecartphone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down