0
0.00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Vazele, lumânările, accesoriile și alte produse neperisabile comercializate de Floria Digital se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da.
  2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Strada Sportivilor, Nr.2A , Parter, Toplita, Harghita, prin orice curier doriti.
  3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.floreseatelier.ro
  4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
  5. Coletul trebuie trimis la sediul Florese Atelier in maxim 14 zile calendaristicedin momentul primirii comenzii.
  6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristicede la primirea notificarii de retragere.

In urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie sa ne anunte prin mail, posta, telefon, SMS, verbal etc.

Am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere.

envelopecartphone-handsetmap-markercrossmenuchevron-down